חוליות c5-c6

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

17/03/2005 | 08:59 | מאת: יוסי

שלום עברתי תאונה לפני שנה (צליפת שוט) מאז יש לי כאבים בעמוד השדרה הצוארי בבדיקת סיטי שעשו לי כתוב בגובה C5-C6 פריצת דיסק קטנה אחורי מימין ,לחץ קל על השק התקאלי והיצרות הפרומן מימין. מה זה אומר? חשוב לצין שאני בן 25 מה עלי לעשות שלא להחמיר את המצב .

19/03/2005 | 15:08 | מאת:

א אומר בהכרח הרבה. הממצא שאתה מתאר נחשב לשכיח כממצא אקראי ואין בהכרח קשר בינו לתאונה. רוב הסיכויים שתלונותיך נובעות מהנזק שהצליפה עושה לעמוד השדרה ודבר זה יחלוף עם הזמן.