בלטי דיסט + תחושת נימול בכף הרגל הימנית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

16/03/2005 | 08:58 | מאת: דורית

כמעט חודש אני סובלת מתחושת נימול בכף הרגל שהתחילה בעקבות כאבי גב עזים בגב תחתון. בצעתי בדיקת סי טי ולפי התשובה יש לי בלטי דיסט גלים ב L4-L5 וב L5-S1. הרופא אומר שאפשר לשקול אפשרות של ניתוח?? הכאבים בגב עברו. מה שמדאיג זה תחושת הנימול בכף הרגל ואי יכולת לדרוך על העקב הימנית. למרות שיש לי מדי פעם כאבי גב אולי קצת נסבלים. שאלתי היא האם יש טיפול אחר שאפשר לנסות? בנתיים אני לוקחת כדורי אתופן והופניתי לפיזיוטרפיה. אם אפשר לקבל את דעתך בנושא??? תודה מראש!

19/03/2005 | 15:31 | מאת:

נימול אינו מהווה אינדיקציה חדמשמעית לצורך בניתוח. במקרה שלך אפשר בעיקר להמתין ואולי לנסות זריקה לשורש עצבי. לא הייתי ממהר להציע ניתוח.