פעילות בחדר כושר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

12/03/2005 | 15:28 | מאת: צמח שמעון

ד"ר ניסים אוחנה שלום. מצבי היום לאחר ניתוח קיבוע "מצויין" . ברצוני להתעמל בחדר כושר או לחילופין פעילות אחרת בכדי להוריד במשקל ובעיקר להוריד את הבטן. שאלותי הם: א.באיזה מכשירים אני יכול או לא יכול להתעסק ? ב.האם כפיפות בטן מותר לי לעשות? להזכירך הניתוח בוצע ב - 11/03 תודה על התייחסותך ולהתראות.

12/03/2005 | 17:22 | מאת:

שמעון שלום, שמח לשמוע שהכל בסדר. מבחינת מותר/אסור לאדם במצבך, רצוי להמנע מכפיפות חוזרות של הגב התחתון. פרט לזה אין מניעה לתרגילי הליכה, חיזוק שרירי הגפיים, אפניים וכד'. בהצלחה.