סיכון - ניתוחי גב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

07/03/2005 | 15:02 | מאת: אלן

שלום ותודה מראש אני סובל 3 חודשים מפריצת דיסק L4-5 שיצא די הרבה - קבלתי 2 זריקות אפידורל שלא משפיעה על הכאבים - הקרנת כאב לרגל שמאול - אין בעיה של חולשת הרגל כל אחד חוץ מהנורו כירוג אמר שהסיכון להצליח 70% לא שוה ואם הניתוח פיספס אתה לא באותו מצב לפני הניתוח יותר גרוע - נגרם הרבה נזק לגב קראתי גם המאמר וגם הרופא שנתן האפידורל לא המליץ בגדול לעשות ניתוח http://www.back-pain.co.uk/surgical_procedures.html המצב לא נורא נורא אבל זה לא איכות חיים אני יודע שכל ניתוח יש סיכון מה באמת הסיכון תודה אלן

12/03/2005 | 19:26 | מאת:

רמת הסיכון הכללית בניתוחי דיסק, נמוכה מאוד. אבל כשפוחדים, גם אחוז אחד זה נראה הרבה. אין לי לצערי פתרון שיעזור לך לחשוש פחות.