לחץ על חוט השידרה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

28/02/2005 | 15:19 | מאת: שיר

שלום, יש לי פריצות דיסק בצוואר עם לחץ על חוט השידרה. בחודשיים האחרונים אני מתאמצת יותר מהרגיל בזמן הטלת שתן. האם יש קשר בין השניים? אם כן מהו? אציין כי אני סובלת מחולשת שרירים בידיים ונימול, וכן בכאבים בכל החלק העליון של הגוף. תודה מראש.

05/03/2005 | 20:40 | מאת:

ייתכן וכן. את צריכה לעבור בדיקה נוירולוגית מסודרת שך הגפיים בכדי לדעת אם יש קשר לפריצת הדיסק.

05/03/2005 | 20:40 | מאת:

ייתכן וכן. את צריכה לעבור בדיקה נוירולוגית מסודרת שך הגפיים בכדי לדעת אם יש קשר לפריצת הדיסק.