CT עמוד שידרה צווארי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

26/02/2005 | 17:59 | מאת: רביד

שחזורים מולטי פלנריים: יישור לורדוזיס צווארי סריקה C2-C3: בלט דיסק קל, אנטליסטזיס קלה של C2. סריקה C5-C6: בקע דיסקלי קטן פרה-צנטרלי שמאלי הגורם ללחץ קל על השק והצרות פורמינלית שמאלית. סריקה C6-C7: ארטיפקטים הנובעים מהכתפיים מקשים על הפענוח אך בכל אופן קיים רושם לבקע דיסקלי קטן מרכזי עם לחץ קל על החוט. סריקה C7-D1: ארטיפקטים מרובים אך רושם שאין ממצא גס. ממצא לוואי: קישריות לימפה קטנות מרובות בתחנות 2 ו-5 דו"צ. סיכום: שינויים דיסקוגנים כמתואר מכסימליים ב- C4-C5 ו- C5-C6. אני בת 30 ואני סובלת מכאבים כרונים בצוואר , השכמות והכתפיים, ומפעם לפעם סחרחורות ומיגרנות. לעיתים די תכופות מתפתחים להתקפים חריפים ואז אני מוגבלת בתנועות הצוואר והידיים בהתקף הנוכחי שהוא קשה יותר מקודמיו ישנה הקרנה ליד ימין אשר מתבטאת בחולשה של היד. אשמח לשמוע חוות דעתך בקשר לתוצאות הבדיקה ואיזה טיפולים מומלצים. תודה, רביד

05/03/2005 | 20:49 | מאת:

מעיון בתשובת הCT לא נראה שמקור תלונותייך הוא עמוד השדרה הצווארי. הממצאים המתוארים הינם דלים.