פריצות ציסק בעמוד שידרה צווארי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

25/02/2005 | 21:20 | מאת: עפרה

דר' אוחנה שלום מזה כ- 10 שנים סובלת מבעיות וכאבים שהולכים ומחמירים כל יום, הרדמות הזרועות וכן העורף הגבלות בתנועות צוואריות. ב- CT שבוצע לפני כשנתיים אובחנו שינויים ניווניים בגופי החוליות, אוסטאופיטים אחוריים דיסקים C-2-C-3 מרכזי מסוייד עם לחץ על השק הדורלי C-4-C5 דיסק דיפוזי שינויים ניווניים והצרות התעלה C5-C6 אוסטאופיט אחורי הצרות של פורמינה מימין C6-C7 מימין דיסק דיפוזי מינימלי טופלתי בתרופות אנטי דלקטיות,במחלקת כאבים בפיזיוטרפיה וכירופרקטיקה (גילי הוא 43) שאלתי לאחר הסיפור הארוך: הופנתי לטיפול בגלי רדיו R.F (שלא ממומן בקופ"ח) מה ידוע על ההצלחות בטיפול זה ובכלל על טיפול זה והאם ניתן לטפל באמצאי אחר מכיוון שמצבי מחמיר בתקופה האחרונה בתודה מראש עפרה

05/03/2005 | 20:58 | מאת:

1. לטיפול בגלי רדיו אחוזי הצלחה נמוכים לאנשים במצבך. 2. ייתכן וטיפול אלטרנטיבי או דיקור יעזרו.