בקע דיסק פרוץ

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

24/02/2005 | 11:01 | מאת: משה

ד"ר אוחנה שלום, אני סובל מזה 6 שבועות מכאבים ביד שמאל, כתף שמאל ונימול קל באגודל ואצבע שמאל. לאחרונה מורגש שיפור בהיחלשות עוצמת הכאבים. להלן מימצאי בדיקת MRI מלפני שבוע. 1. C3-C4 בקע דיסק קטן מרכזי עם לחץ קל על החוט. 2. C4-C5 בלט דיסק דיפוזי והיצרות בינונית של הפורמן דו צדדי. 3. C5-C6 בקע דיסק פרוץ בפורמן וברצס השמאלי עם לחץ על השורשים. 4. מימצא לוואי של ציסטה קטנה בסינוס ספואידאלי. 5. נגע זעיר באונה הימנית של בלוטת התריס בחלקו האחורי. אשמח לקבל של המשמעויות של 5 המימצאים לעיל. תודה, משה

05/03/2005 | 21:00 | מאת:

הממצאים מסבירים את תלונותיך, דהיינו: מקור הכאב הוא בדיסק הפרוץ. בהנחה שכאביך ימשיכו לדעוך אינך זקוק לניתוח כלשהו.