כאבי ידיים, רגליים, גב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

19/02/2005 | 08:33 | מאת: שרה גרינר

אני בת 56 עברתי ניתוח CTS דו צדדי בידיים, ולמרות ניתוחים אלו עדיין אני מוגבלת עקב כאבים בידיים וכן נוספו לי כאבים ברגליים, עמוד שדרה תחתון וצוואר. בעקבות בדיקות הרנטגן ומיפוי עצמות להלן התוצאות. צילום רנטגן: א. כפות ידיים - שינויים ארטרוטיים קלים במפרק הקרפומטקרפו ה - 1 בשני האגודלים. ב. צ.ברכיים - מבנה גרמי תקין של העצמות. המרווחים המפרקיים שמורים. ג. צ.עמוד שידרה מותני כולל מעבר - שינויים ספונדילוטיים עם אוסטיאופיטים קדמיים וצדדיים. סקוליוזה קלה ימינה. ד. צ.עמוד שידרה צוארי - שינויים ספונדילוטיים עם אוסטיאופיטים קדמיים. היצרות הרווח הבין חולייתי בגובה C5-6. מיפוי עצמות: קליטה דיפוזית מוגברת בכתפיים בברכיים בשורשי כפות הידיים ובמרפקים. הדגשה קלושה בפיקת ברך ימין. הדגמה הדגשה של מפרק מטרקפופלנגיאלי ראשון בכף יד ימין. ללא ממצא פתלוגי מוקדי בעמוד השדרה. עלי לציין שאני גם חולה במחלת הקרון וכן בסכרת. בדיקת ה- EMG שלאחר הניתוח בידיים עדיין לא נפתרה הבעייה ביד ימין למרות שהבדיקה מראה על הטבה מסויימת. אשמח באם אקבל הסברים לתשובות הנ"ל, ומה ניתן לעשות. בתודה מראש

19/02/2005 | 16:44 | מאת:

נראה שאת לורקה בדלקת מפרקים ניוונית מפושטת הגורמת לך לכאבים. מציע שתפני לחוו"ד מומחה למחלות מפרקים.