כאבים עזים בגב וברגל ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

17/02/2005 | 12:10 | מאת: גיא

שלום, אני בן 27 ואני עושה פעילות גופנית באופן סדיר, אך מיזה כמה חודשים אני סובל מכאבי גב עזים ומזה 3 חודשיים כאבים בכפות רגליים ובברך ימין( אני טופלתי אצל אורטופד וביצעו לי בדיקות גופניות צילומים רגילים לגב,לרגל, לברך ולכפות הרגליים וביצעו לי מיפוי עצמות+ spect ונמצאו תקינים,כמו כן נירולוגיה תקינה,SLR שלילי,וכמו כן עשיתי מדרסים אורטופדיים כיוון שיש לי פלטפוס )הכאבים בגב קורים גם בלי מאמץ ומתגברים בישיבה ממושכת ובמאמץ, הכאב בברך ימין מתגבר כאשר אני מכופף אותה ויש תחושה של מין חולשה ,רגישות ומין חום באזור הברך. ביצעתי ct והתוצאות הם: ספונדילוליסטזיס L5-S1 עם אנומליות גם של הלימנה וגם של ספינוס פרוצס החלק הרך תקין, שינויים ניווניים במפרקים הבין חולייתיים. אני מטופל ל10 ימים(עברו שלושה ימים)באביטרן 100 מ''ג, אנא תייעץ לי מה עליי לעשות ? האם הממצאים בגב הם שמשפיעים על הברך?האם יש סבירות שיש לי דלקת? והאם עליי לדאוג בקשר לממצאים של הct אני מפחד מהמילה ניווניים?

19/02/2005 | 17:07 | מאת:

ייתכן ומקור הכאב מגיע מהגב. קשה לדעת רק על סמך תיאורך. עליך להגיע לייעוץ מסודר ע"י מומחה לגב.