פגיעת צוואר שלפוחית שתן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

16/02/2005 | 14:35 | מאת: שוני

שלום דוקטור עברתי תאונה לפני 3 שנים הצוואר היה מקובע כחודש מייד לאחר התאונה החלו בעיות תכיפות שתן בדיקה מעבדה ארודינמית מצאה כיס שתן לא יציב. כמו כן בדיקה של מרפאת זכרון מצאה ירידה חדה בקשב וריכוז. צילום סיטי צווארי נמצא תקין אל עד היום אני סובל מקשיון ניכר בצוואר הגבלה ומתיחות שרירית בעורף ובכתפיים. אני סובל מכאבי ראש כרוניים המטופלים באוקסיקונטין וסובל מתשישות ועייפות. שאלתי איך יכול להיות כאשר סיטי צווארי תקין החלו בעיות שלפוחית והאם בגלל הפגיעה צווארית יש ירידה בקשב וריכוז יש לציין שסבלתי מזעזוע מוחי. מדוע עד היום יש קשיון צווארי וקושי בסיבוב הראש? איך מטפלים בזה כי מתסכול הזנחתי את הפיזיותרפיה בצוואר.

19/02/2005 | 17:12 | מאת:

איני רואה כל קשר בין בעיית הצוואר לשלפוחית וכדאי שתפנה לאורולוג לייעוץ.