עזרה בבקשה, שני בלטי דיסק+דיסק מנוון+הקרנה לרגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

16/02/2005 | 01:28 | מאת: רן

שלום, אני עוד מעט בן 21, בגיל 16 וחצי הייתי שחקן כדורגל ונפצעתי רק לאחר שלוש שנים גילו בצילום סיטי את הבעיות בגב התחתון. תוצאות הסיטי הם: *ללא הרס עצם תמט או ליסטזיס *שינויים ניוונים בחלק מהפאסטים *L1-2 L2-3 תקינים *L3-4 L4-5 בלט דיסק דיפוזי משיק לשיק *L5-S1 דיסק מנוון עם בלט דיפוזי ללא לחץ בעקבות זה פרשתי מכדורגל ואני מרגיש גמור בגלל זה ואני מת לחזור לשחק. עשיתי פיזיוטרפיה שלא עזרה. ביום יום אני מרגיש טוב, שאני משחק כדורגל לדוגמא לא רואים עלי שום סימן לבעיות גב אני רץ כמו שור, רק שאני קם בבוקר יום למחרת הפעילות גופנית יש לי כאבים מהישבן הירך עד למאחורי הברך, בשני הרגליים ביחד והכאבים עוברים רק אחרי שלושה ימי מנוחה ואז אני שוב כמו חדש, אבל אני מת לחזור לשחק כדורגל מקצועני ופיזיוטרפיה לא עזרה. מה אתה ממליץ לי לעשות, האם יש סיכויי לטפל בהקרנות לרגליים או שהסיפור גמור? ומה אתה אומר לגבי כירופרקטיקה תודה....

19/02/2005 | 17:16 | מאת:

נראה שמקור הבעיה הוא ניווני. מצב זה אינו כרוך בסיכון נוירולוגי כלשהו. אין במצבים אלו מניעה כלשהי לטיפולי פיזיותרפיה או כירופרקטיקה.