IMS

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

03/02/2005 | 14:15 | מאת: כרמן

לאימי יש כאבי גב שנמשך כבר כמה שנים ומקרין לאזור רגל שמאל. הכאבים אינם מאפשרים לה לעמוד לפרק זמן ארוך (מס' דקות ברציפות). היא נסתה הרבה טיפולים בינהם דיקור וכירופרקטיקה שכמובן לא עזרו. צילומיה מראים היצרות משמעותית בין חוליות המותניות L 4-5 ולטענת הרופא האחרון שהגיעה אליו כל מפרקיה מדולקים בעיקר מפרקי הירכיים והברכיים. האם יש קשר בין המפרקים המדולקים הללו לבעיה הכרונית בגב-רגל והאם הטיפול שנקרא IMS שהוצעה לה עשויי לעזור. זהו טיפול פרטי שעלותו יקרה מאוד ולפי הסבר הרופא המטפל זה מעיין סוג של דיקור שמטפל בשרירים באזור הבעייתי בגב. איכות חייה ירודה מאוד בעקבות הכאבים העזים ואולי כדאי לשלם כדי לקבל את הרגיעה בכאבים אך האם הטיול הזה ידוע כטיפול עוזר ?

05/02/2005 | 10:36 | מאת:

שיטה זו כמו אחרות אינה מוגדרת כטיפול קובנציונלי וככזו, הצלחתה היא גם עניין של אמונה. נסי לשאול בפורומים אחרים אם מישהו ניסה או שמע על הצלחות בטיפול כזה לפני שאת משקיעה בכך כספים ואנרגיה.