לדר ניסים שבוע טוב שאלה בקשר לשרירים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

15/01/2005 | 21:39 | מאת: mayo1

האם קור יכול לגרום להתקוציות את טפיסת שריר בלי יכולת לזוז בעיקר בלילה ואם וירוס יכול להחמיר כאבי גב ושרירים ושאלה נוספת אני אחרי ניתוח גב שהאורטפד שלי הרים ידים מהמצב ושלך לפיזוטרפיה הבעיה שאני מפחדת כי לפני הניתוח איית בפיזוטרפיה אחמיר המצב והיום יש גם צניחת כף רגל ועוד פעם חזר הכאבים באגן עם לחץ ללא יכולת לשכב על הצד הבעיתי וכשאני נשכבת על הצד כול הגב כאוב לי מאוד מאוד האם יוגה תעזור כתבתה לי פעם קודמת לפנות למןמחה לעמוד שדרה העם זה לא אוטופד ואם לא זה כירופרקט והאם יש בקופות חולים משהו כזה או רק במרפאות גב ובנוסף הופנתי למרפאת כאב של הקופה ושם הומלץ לי על דיקור מה אתה חושב או טיפול במגנטים ואני עיפה וכאבת בהמון תודות ושבוע נהדר סליחה על המגילה אני לא יודעת למי לפנות ומה לעשות יותר כי מאז הניתוח קיבלתי כ9 זריקות דפו מדרול ועליתי במינון של אוקסקונטין ואתופן פורטה והקיבה לא עמדת בזה ואני לא רוצה לחזור לבית החולים שניתח אותי א כי לא עברו 24 שעות מהניתוח ושיחררו הביתה ללא הדרכה ובית אם לא יודעים מה עם עשו בגב לדברי האורטפד שניתח אותי כי מה שכתוב בתיק ניתוח ובטופס שחרור יש הבדלים בחוליות והם לא מבינים למה כולכך כואב לי.

22/01/2005 | 17:27 | מאת:

קור יכול להחמיר התכווצויות שריר וכאב ממקור דלקתי. לפי מכתבך נראה שאת בעיקר זקוקה למרפאת כאב שתאזן את הטיפול התרופתי שלך. בהצלחה.