כאבי גב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

12/01/2005 | 13:44 | מאת: בלה

שלום שמי בלה אני בת 26 ואמא לילדה בת שנתיים, בשבוע האחרון התחילו אצלי כאבי גב לא ממש מוסברים אני מתקשה להזיז את הצוואר כל תזוזה ראש גורמת לכאבי גב גם כשאני מנסה לאסוף את שערי יש לי כאבים בגב העליון במיוחד אשמח אם תיתן לי כיוון שאבדק , יש לציין שבלידת ביתי לקחתי אפידורל האם יכול להיות שזה משפיע רק עכדיו? דרך אגב גם בלילות אני לא מצליחה לישון וסובלת מכאבים חזקים למרות שאני שוכבת וכשאני הולכת אני סובלת גם כן אודה לך על תשובתך בלה

15/01/2005 | 21:03 | מאת:

בד"כ הסיבה השכיחה לכאב מהסוג שהנך מתארת היא בעיה במערכת השרירית. זה יכול להיות התכווצות לא תקינה של חלק מהם, דלקת או כל מצב אחר שהתוצאה שלו היא כאב מהסוג שהנך חשה. במקרים כאלו רצוי לשלב פעילות והפעלה קלה של האיזור הכואב, חימום ומשככי כאב. בעיקר חשוב להצטייד בהרבה סבלנות כי מרבית המקרים הללו חולפים מאליהם.