יש לי שתי שאלות אחת כאבים לאחר ניתוח גב ושתים צניח

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

04/01/2005 | 20:20 | מאת: mayo

שלום עברתי לפני כ4 חודשים ניתוח להוצאת דיסק l5s1 כשבאם אר ריראו בעיה גם בL4L5בניתוך ראו שהדיסק התחתון מפוצץ וגם בצילום וגם בניתוח מצאו שברים שישבו על 4 עצבים למה כולכך כואב לי אני עדיין על תרופות חזקות נגד כאב וכשאני אולכת אני צריכה מקל או קביים לאליכות ארוכות לקח כ9 חודשים עד שעברתי ניתוח איית אצל אורטופד אחד שעמר שאין כלום ורק כשעגתי לאורטופד השני מייד שלח לצילומים ובדיקות ותוך חודש נותחתי אחרי הניתוח התנפחה מאוד הרגל ונוצר בעיה של צניחת כף רגל מה זה אומר מה השלכות יש ימים שאני לא מרגישה את הרגל מדובר ברגל ימין ואחרי עמידה או אליכנ ממושכת יש לי כאבי גב שאני בוכה מכאב האורטובד שלי אמר שהאליכה שלי יותר טובה למרות שאני לא חושבת ומרגישה מה עושים מה אמלצתך בבקשה תנסה לעזור לי בתודה מראש.

08/01/2005 | 17:13 | מאת:

משאלתך עולה כי לא רק שמצבך לא הוטב בעקבות הניתוח אלא אפילו הסתבך בשיתוק של כף הרגל. מציע כי תפני לחוו"ד של מומחה לעמוד שדרת שימליץ על בירור וטיפול מתאימים.