כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

02/01/2005 | 12:20 | מאת: אור

. ברצוני לדעת אילו חוליות נבדקות בבדיקת C.T עמוד שידרה מותני סקראלי 2. מזה 5 חודשים אני סובלת מכאבי גב תחתון,אגן עם הקרנה לרגל שמאל ותחושת נימול כל זה החל מיד עם הלידה, אציין שמעולם לא סבלתי מכאבי גב, בעת הלידה קיבלתי זריקת אפידורל. בבדיקת C.T מותני שביצעתי הכל תקין, בבדיקת E.M.G שביצעתי נמצא כי יש רדיקולופתיה כרונית קלה, יותר בשמאל, L5-S1 ובצילום - היצרות מירווח L5-S1. האם בבדיקת ה-C.T היו אמורים לראות את היצרות המרווח. האם נראה לך שמדובר בבעיה אורטופדית או נזק שנגרם כתוצאה מזריקת האפידורל. אילו בדיקות עליי עוד לעשות, ואיזה טיפולים (4 טפולי פיזיוטרפיה כמעט ולא עזרו)

08/01/2005 | 17:46 | מאת:

בד"כ נסקרות חוליות המותן 1-5 וחוליית הזנב הראשונה. לגבי מקור כאבייך אציין כי לא הוכח קשר מדעי כלשהו בין זריקת אפידורל הניתנת בשעת הלידה וכאבי גב תחתון.