תזוזת חוליות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

31/12/2004 | 19:30 | מאת: אתי

אני בת 52. מזה שנתיים סובלת מכאבים במותניים וירך רגל שמאל. עברתי כבר 3 זריקות אפידורל ללא שיפור באחנה רשום: (סליחה על טעויות בכתיב) " HPONDILOLISTESIS 4-5 FHCIT JIDINS פסט דז'ויין שינויים קלים." הציעו לי ניתוח קיבוע? האם הניתוח מסוכן? האם יהיו לי הגבלות אחריו? האם עלי לשלם על הניתוח? בקיבוע מרכיבים חלק שעלי לשלם עבורו?

01/01/2005 | 18:50 | מאת:

על פניו נראה שניתוח הוא הפתרון הנדרש שכן יתר הטיפולים נכשלו לפי תיאורך. עוד על ניתוח קיבוע ומשמעויותיו תוכלי למצא כאן: http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Article/xID/2669/xCT/0/xCN/email לגבי תשלום עבור המשתל, רק אם הניתוח מבוצע במסגרת פרטית, בכל בי"ח ציבורי אין צורך בתשלום כלשהו.