כרבים מאחורי הברך -- דחוף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

30/12/2004 | 13:22 | מאת: אתי

שלום, לבעלי יש כאבים חזקים מאחורי הברך כבר שבוע. הכאבים הם כמו כאב שמרגישים כאשר מבצעים מתיחות. אורטופד ברך בדק ולא מצא כל ממצא. מאחר והכאב מקרין גם לגב התחתון הוא המליץ ללכת לאורטופד גב. גם האורטופד גב לא מצא כלום. אף רופא לא שלח אותנו לבדיקות אולטרסאונד או צילומים והכאבים ממשיכים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

01/01/2005 | 18:55 | מאת:

יתכן ומדובר בבעיית ברך או גב, אם הבדיקות אליהן הופנה בעלך שליליות ייתכן והבעיה היא מתיחת שריר כלשהי וכדאי לבקש הפניה לפיזיותרפיה.