כאבים בצוואר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

27/12/2004 | 22:29 | מאת: ענת

לפני כשש שנים אובחן אצלי אוסטואיד אוסטאומה בצוואר שגרם לי לכאבים חזקים. לאחר כשנתיים שבהם סירבתי לניתוח עברו הכאבים ונשארה לי רגישות והגבלה בתנועה. לפני כחודשיים (כלומר לאחר רגיעה של כ-4 שנים) חזרו לי הכאבים. מכיוון ששוב הכאבים מחמירים בלילה ומושפעים בעיקר מאספירין נראה כאילו שוב אני סובלת מאוסטואיד. שאלתי : האם יתכן שהאוסטואיד התעורר מחדש ? ואם כן, האם יש לתופעה מחזור חיים ? אילו אפשרויות עומדות בפני אם אינני מעונינת בניתוח ? בתודה מראש, ענת.

01/01/2005 | 19:25 | מאת:

בד"כ אין לבעיה הזו נטיה לחזור מחדש וכשהיא נעלמת אז זה סופי. מהתיאור שלך נשמע כאילו הבעיה חזרה, מציע לפנות לאורתופד ולעבור בירור מחודש.