כאבים לא ברורים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

26/12/2004 | 15:30 | מאת: נט

אמא שלי אושפזה בית חולים בשישי לאחר שצעקה מרוב כאבים בגב העליון מסביב לחזה וצדי הגוף בכל תנוע של נשימה צחוק התתעתשות וכו', הכאבים החלו כבר ביום רביעי והחמירו עד להשמנת אמבולנס. בבית חולים נתנו לה זריקה להרדעת הכאבים והיא עדיין שם בודקים מה זה , אומרים שאולי יש שבר באחד בחוליות בגב, דרך אגב עשו לה סי,טי. שהתאשפזה ולא מצאו שברים. היא עדיין בסאבים ולא יודעים מה לעשות. האם יש לך המלצה כל שהיא. אמא שלי לא מהמתבכיינות באמת כואב לה. היא התחילה ממש עכשיו לקחת פסלן לעצמות והיא מעשנת כבד. את דעתך בבקשה

01/01/2005 | 19:31 | מאת:

מצטער לשמוע על אימך, קשה לי לתת לך הסבר חד משמעי מה סיבת הכאב, שבר של חוליה הוא אחד מהאפשרויות הסבירות אם כי גם בעיות לב למשל או קיבה עשויות לתת תמונה דומה.