ניתוח סקוליוזיס ולידה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

26/12/2004 | 15:16 | מאת: גאיה

שלום , אני היום בת 21 , לפני 8 שנים נותחתי בשל העקמת שגילו אצלי . אין לי את הנתונים המדוייקים למנעד החוליות שקיבעו , מה שכן ידוע לי - תנועות העורף והאגן שלי חופשיות. רציתי לשאול אם תהיה בעיה בנשיאת תינוק - מבחינת כאבים מיוחדים , מבחינת גמישות של הגב אולי מפאת הכובד , ובלידה - מבחינת כאבים מיוחדים בגב , או האם תהיה בעיה בנתינת אפידורל ... תודה מראש :)

01/01/2005 | 19:38 | מאת:

עקרונית לא צריכה להיות בעיה בכל הקשור להריון וללידה. מציע שתבררי במקום בו את אמורה ללדת אם הרופאים שם ערוכים לנושא הלידה במצבים דומים לשלך, לרבות מתן זריקה אפידורלית.