לביקור בית דחוף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

24/12/2004 | 19:39 | מאת: יעל

האם יש אורטופדים שמגיעים לביקור בית דחוף תמורת תשלום כמובן. לבן זוגי נתפס הגב מהבוקר והוא אינו יכול לזוז וסובל מכאבים חמורים ( לאחר 3 אסיול הכאב עדיין קיים) הוא גם סובל מפריצת דיסק ויכול להיות שזה התקף. מה עושים?

25/12/2004 | 09:54 | מאת:

הנה תשובה שתחסוך לך עלות ביקור: רוב התקפי הגב הללו חולפים מאליהם בתוך מספר ימים. צריך ליטול משככי כאב חוץ מהאסיול (שאיננו תרופה לשיכוך כאב) כמו מוסקול או ולטרן. יש להקפיד על פעילות גופנית מסויימת ולא לשכב במיטה בהמתנה להחלמה. בהצלחה.