פריצת דיסק- בקשה להסבר לגבי תשובת ct

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

24/12/2004 | 18:48 | מאת: גל

שלום, להלן תשובת הסיטי שהתקבלה- פריצת דיסק אחורית מרכזית גורם ללחץ קשה על שק הטקלי, יותר מצד ימין. קוטר סגיטאלי של התעלה פחות מ-8 מ"מ. ישנו לחץ ניכר על L5 , דו צדדי, יותר מצד ימין. פורמינות חופשיות. יש לציין שאין לי כלל כאבי גב, ההפניה לסיטי היא כתוצאה מכאב מתמשך בשוק רגל ימין, השאלה היא מה משמעות התשובה, והאם יש פתרון כלשהו מלבד ניתוח ?

25/12/2004 | 09:56 | מאת:

נראה שזו הסיבה לכאב שלך בשוק. ניתן לנסות זריקה אפידורלית לפני החלטה על ניתוח.