בעיות עמוד שדרה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

12/07/2004 | 13:17 | מאת: רות

אני מבקשת למצוא מומחה לבעיות בעמוד השדרה עבור אמא שלי שאובחן אצלה דיסק בקוטר 1"סמ באמצע עמוד השדרה בין החוליות. הרופא שלה מציע ניתוח להחלפת הדיסק. היא בת 70 בקושי מהלכת עם בעיות בכלי הדם והמון התקפי מיגרנה קשות וארוכות. אמא שלי חסרת אונים ורוצה לעלות לחדר הניתוחים אנחנו בני משפחתה מאוד מפחדים מהניתווח ומחפשים מומחה טוב להתיעצות.

19/07/2004 | 09:36 | מאת:

את יכולה לבקש עבורה הפניה למרפאת עמוד השדרה במרכז רפואי רבין - קמפוס בילינסון ונשמח לסייע.