נימול בגפיים בליווי כאב בעמוד שדרה תחתון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

16/06/2004 | 23:39 | מאת: יעל

יש לי נימול בגפיים (מרפק ומטה אל כף היד בייחוד נימול בכף היד עצמה וכן מהברך לכף הרגל.) התופעה התרחשה אצלי לפני כשלוש שנים ונעלמה. הנימול חזר לפני כשלושה שבועות ומתגבר מאד. אני חשה בו מידי יום לפרקי זמן ארוכים. התחלתי פיזיותרפיה בהמלצת אורטופד בשל כאבים חזקים בגב תחתון. הנימול והכאבים מתגברים ומדאיגים אותי מאד. אני בת 32 . מהן הבדיקות שהייתי ממליץ לבצען? מהו הטיפול המומלץ.?

19/06/2004 | 19:44 | מאת:

ראשית לכל להיבדק, רצוי ע"י מומחה לעצבים. אם הוא יחשוד שהמקור לבעיה מצוי בעמוד השדרה, הוא יידע להפנותך לבירור הנכון.