נוירופתיה ותוצאות צילום רנטגן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

13/06/2004 | 18:44 | מאת: עירית

שלום רב, אובחנתי כסובלת מנוירופתיה אולנרית דו צדדית, לאחרונה הכאבים התגברו, כאשר הסיבה לדברי הנוירולוג המאבחן היא בעיה בצואר. תוצאות צילום הרנטגן - ע"ש צוארי - צורת החוליות תקונה, החללים הבין חוליתיים סדירים. ע"ש גבי - קיפוזה מודגשת בע"ש גבי. שינויים דיסקוגניים וספונידלוטים לא גסים בחלקו התחתון של ע"ש גבי. אני בת 50, האם השינויים הללו הם על רקע גילי, אפשר למנוע הרעה במצב? תודה מראש, עירית

16/06/2004 | 15:41 | מאת:

לא ניתן להסיק מהצילומים שעשית שהצוואר הוא מקור הבעיה. יש צורך בבדיקת מומחה לעמ"ש ולפי שיקול דעתו הדמיה נוספת וספציפית. השינויים שתיארת בצילום הם בגדר הנורמה לאדם בגילך.