לד"ר ולמשתתפי הפורום זקוקה ליעוץ.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

07/06/2004 | 19:51 | מאת: שושי

שלום. מזה כשנתיים, אני סובלת מ-3 פריצות דיסק ומשחיקה במפרק הירך. ( לפי מיפוי עצמות, C.T ו- M.R.I ) הכאבים הם בשוק ימין בעיקר בהליכה ואני גוררת את רגל ימין. נסיתי מגוון טיפולים: טיפול תרופתי "ויוקס", טיפול הומופאתי, דיקור סיני, פזיותרפיה לירך, פזיותרפיה לגב, טיפול כירופרקטי, מרפאות כאב- זריקות אפידורל לגב, זריקה לצורך אבחון במפרק הירך תחת שיקוף ( מהתוצאה לא ניתן לקבוע את מקור הכאב...) וכן ביקרתי אצל אורטופדים מומחים, שחלוקים בדעותיהם אשר למקור הכאב, שרק הולך ומחריף, חלק מהם טוען שהמקור הוא מפרק הירך ועלי לחשוב על ניתוח ( אני בת 46 ) וחלק טוענים שפריצות הדיסק הן המקור ועלי לחשוב על ניתוח בגב... אני מיואשת ועצובה, אך לאחרונה שמעתי על אתרי מרפא בצ'כיה אשר מקלים על הכאבים. אודה לכם, אם תתיחסו ותכתבו לי חוות דעת מהתנסות שלכם או של אחרים, היות והעלות היא מאוד גבוהה ואני חוששת שגם משם לא תבוא הישועה. עדיין מקווה , שושי

12/06/2004 | 11:31 | מאת:

אני מצטרף לפנייתך בקריאה למי מהגולשים בפורום שיש לו נסיון אישי מוצלח מאותם אתרי מרפא לשתף אותנו.