עזרה בהבנת תוצאות CT

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

02/06/2004 | 21:02 | מאת: חנה

שלום רב! מזה כחודשיים אני סובלת מכאבים בגב התחתון (בחבור בין הישבן לגב) וכן במותניים. הכאבים חזקים יותר בצד ימין של הגוף אף מורגשים בשני צידי הגוף. הכאבים אינם חדים אלא מורגשים יותר כלחץ. בבדיקת CT של ע"ש מותני התקבלו התוצאות הבאות: L3-4 בלט דיסק דיפוזי והיצרות קלה של התעלה.L4-5 היצרות בינונית של התעלה. L5-S1 בלט דיפוזי משיק לשק ומוצא שורשי S1 ובפורמינה לשורש L5 האם הממצאים הללו מסבירים את סוג הכאב שתארתי לעיל? ומהו הטפול הרצוי? בתודה מראש, חנה

04/06/2004 | 11:44 | מאת:

ייתכן והם ההסבר לכאב. כדאי שתתייעצי עם אורתופד או מומחה לגב לגבי הטיפול הרצוי.