תמט בחוליות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

31/05/2004 | 22:31 | מאת: דודו

שלום רב קוראים לי אורן ולפיני כשנה עברתי תאונת דרכים קשה ובה נשברו חוליות D 8 D9 D10 כיום אני עדיין סובל מהגב באופן משמעותי עשיתי MRI וגילו תמטים ישנים בחוליות שנשברו שיוצרים קיפוזיס האם זה אומר שהחוליות עוד לא התאחו והאם זה מסביר מדוע הרגליים שלי נרדמות כל הזמן כשאני במצב סטטי נרדמות לי גם הידיים אני כל יום קם עם גב וצוואר תפוס האם תוכל להסביר לי למה והאם ב MRI רואים עצבים

01/06/2004 | 09:52 | מאת:

ייתכן והתמט הנוכחי הוא תוצאה מאוחרת של השברים. כלומר: הם התאחו אבל בצורה מעוותת.אתה צריך להיבדק ע"י מומחה לעמוד שדרה שיבדוק האם המצב גורם ללחץ שדרתי ואם כן מה הפתרון.