בעיות גב - גיבנת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות בעמוד השדרה

28/05/2004 | 00:39 | מאת: א.

שלום רב, אני בן 16.5 ושמתי לב לאחרונה שגבי נוטה החוצה ויוצר תמונה של גיבנת. זה לא מקרי קיצוני, אך אפשר לראות שמאמצע הגב יש יציאה של עמוד השדרה כלפי חוץ, רציתי לדעת מה הם אפשריות הטיפול בבעיה? ורציתי לדעת האם שחיה יכולה לעזור? אשמח לקבל תשובה, תודה.

28/05/2004 | 11:56 | מאת:

ייתכן ומדובר בסוג של גיבנת או עקשת בשפה הרפואית. כדאי שתבדק ע"י אורתופד לפני קבלת המלצה טיפולית. ככלל, שחיה יכולה להועיל גם במצב זה.

28/05/2004 | 17:15 | מאת: א.

תודה על התשובה הראשונה, ורציתי לשאול, אם כבר שחייה האם משנה סוג השחייה? או שזה פעולות מיוחדות שצריך לעשות ?