מתיחת גיד בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

02/06/2004 | 10:42 | מאת: מלי

לפני כחודש מתחתי גיד בכף הרגל. לא היתה כל נפיחות, רק כאב, גם במצב סטטי. רופאה כללית בדקה אותי ואמרה שמתחתי גיד, ענין שיעבור תוך כמה ימים. ואכן, אחרי שבוע וחצי כבר יכולתי להזיז את הרגל הרבה יותר בחופשיות וחזרתי לשחות. כמו כן הפסקתי ללכת עם תחבושת אלסטית. אבל, נכון לעכשיו, עדיין קצת כואבת לי הרגל אם אני מזיזה אותי בזווית המתיחה. האם זה מצב נורמלי (החלמה מלאה בת יותר מחודש)? האם אפשר לחזור לפעילות ספורטיבית של ריקוד בלט (בצורה חובבנית)? הליכות? האם ישנם דברים שאפשר לעשות בכדי לזרז את ההחלמה? דברים שאסור לעשות? המון תודה! :)

07/06/2004 | 00:55 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

מלי שלום. תהליך הריפוי בהחלט עלול להמשך זמן רב . לגבי חזרה לפעילות, - הייתי ממליץ לחזור לפעילות בגבול הכאב בלבד ולא לאמץ מעבר למה שגורם לכאב. בנוסף הייתי ממליץ לך לפנות לבדיקת אורתופד. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול