כאב חד בשריר התאום האחורי ברגל ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

01/06/2004 | 18:55 | מאת: קובי

שלום רב , אני עוסק בספורט כ- 4 פעמים בשבוע (ספינינג,ריצה....) בשבועיים האחרונים הרגשתי כאבים בשריר התאום שנעלמו להם לאחר מספר ימים , התעלמתי עד שביום ראשון לאחר אימון הכאבים התגברו ולמחרת בבוקר בקושי קמתי מהמיטה כל השריר תפוס וכואב רק כאשר אני בתנועה הכאב פוחת , מה קרה? האם זה מה שמכנים דלקת בשריר/גיד ? מה עלי לעשות ? קובי

01/06/2004 | 22:50 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

קובי שלום. עליך להוריד עומס, לבצע חימום טוב לפני אימון ולפנות לאורתופד לבדיקה. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול