נקע בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

30/05/2004 | 15:13 | מאת: אתי

שלום בעלי קיבל מכה במרכז כף הרגל במהלך שיעור קרב מגע. יומיים היה לו קשה ללכת ועכשיו שבוע אחרי עדיין יש כאבים. הינו אצל אורטופד שבדק וטען שיש לו נקע במרכז כף הרגל ונתן לו אביטרן. לא נשלחנו לצילום. בנוסף הוא אמר לא להתאמן 10 ימים. האם הינו אמורים ללכת לצילום ? האם חובה לקחת את התרופה או שאפשר להמנע ממנה? תודה

01/06/2004 | 22:32 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

אתי שלום. לא אוכל להמליץ על טיפול או בדיקות אותן יש לבצע ללא בדיקה של החולה. בברכה - דר' טיטיון

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול