אולטרה-סאונד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

27/05/2004 | 21:05 | מאת: דורון

עברתי אולטרה-סאונד בשל העובדה שאני סובל מנפיחות בברך כבר 8 חודשים.התגלה שהיה ללא ידיעתי אפילו קרע בשריר בברך שהתאחה כהגדרתו של הרופא לא טוב(צלקת גדולה) וכתוצאה מכך יש לי נפיחות גדולה מעל מפרק הברך בצד שקרוב יותר לרגל השמאלית.האם זה יכול להיות הגורם לכאב ולעובדה שאחרי מאמץ הברך מתנפחת ולדקירות שיש לי מאזור זה ועד המפרק שבאזור זה?(יש לציין שעברתי ארתרוסקופיה לפני 5 שבועות בה לא נמצא דבר לכן הופנתי לשם)

28/05/2004 | 11:13 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

דורון שלום. יתכן שהכאבים נובעים מקרע שריר למרות שלא הבנתי בדיוק מה פגוע אצלך. לקבלת תשובה טובה צריך לבדןק את הברך ולעבור על ממצאי ההדמיה. בברכה - דר' טיטיון.

29/05/2004 | 19:17 | מאת: דורון

הכוונה היא שאין עוד קרע בשריר אלא האיחוי היה לא טוב(צלקת גדולה באזור השריר).האם זה יכול לגרום לכאבים?

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול