בהן כואבת וניתפסת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

24/11/2005 | 10:10 | מאת: ארנון

בוהן שמאל מדי פעם ניתפסת ואני משחרר אותה ע"י מתיחה קדימה. אורטופד קבע שמדובר בכיווץ שריר ונתן לי כדורי מגנזיום בהנחה שמדובר בחוסר מגנזיום. אבל אני לא שקט כי לא ניראה לי שיש בעיה של חוסר מגנזיום,אני אוכל הרבה פירות וירקות ובכלל תזונתי טובה ומאוזנת,אני פעיל ספורטיבית (אופנים ושחיה) איך ניתן בכלל לדעת אם הבעיה היא בשריר ולא בפרק של הבוהן? הכאב הוא בצד העליון של פרק הבוהן. אני בן 59 . מאד אודה לך על תשובתך.

לקריאה נוספת והעמקה
24/11/2005 | 10:26 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

ארנון שלום. כדי לדעת אם מדובר בבעיה במפרק צריך לבצע בדיקה אורתופדית טובה וצילום רנטגן. לא נשמע לי שהבעיה היא שרירית אם האזור הכואב הוא בקטע העליון של הבהן. בברכה - דר' טיטיון.

24/11/2005 | 15:12 | מאת: ארנון

לדר' טיטיון שלום לא בטוח שהסברתי נכון,אנסה שוב-המקום הכואב הוא בחלק העליון של כף הרגל במקום שבו מתחבר הבוהן(זה הפרק ,כך אני מבין.)ולא בחלק העליון של הבוהן כפי שכתבת. אם הבנתי אותך נכון. שאלתי היא האם מגנזיום יכול לעזור במקרה שזה שריר? והאם וולטרן יכול לעזור אם זה שריר או פרק? ושוב תודה.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול