נקע

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

27/02/2004 | 20:31 | מאת: דניאל

שלום רב סובבתי/נקעתי את הרגל לפני מספר שעות(כדורסל).יש נפיחות+ כיחלון שבקושי נראה(ללא התחבושת האלסטית )כמו כן כאבים (גם במנוחה).האם בנוסף לטיפול המסורתי של קרח+אלסטית+הגבהה ישנן דרכי טיפול נוספות?האם יתכן שבר? (יש אפשרות להזיז את הרגל)ואם יתכן שבר ,האם יש דחיפות לטיפול מיידי? תודה.

28/02/2004 | 20:27 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

דניאל שלום. הטיפול המסורתי - קירור, רגל מורמת, חבישה אלסטית וחשוב מאוד - הפעלה כלומר לעשות תנועות. אין טיפול אחר. יתכן שבר ויש לבצע צילום. אפשר להמתין עם זה יום יומיים במידה ואין עיוות צורה רציני. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול