פלטפוס
דיון מתוך פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
שלום אני בן 17 ויש לי פלטפוס. אני לא מרגיש כאבים. אני עושה הרבה ספורט, למשל: ריצה, כדורגל, כדורסל, אימוני כוח ועוד. עדיין, לא מרגיש כאבים בברכיים. האם אני צריך מדרסים כדי שלא יהיה לי פלטפוס ולא תהיה שום סכנה בעתיד (וגם בהווה)? יש לציין שאני שנה הבאה בצבא, אולי קרבי. תודה מראש.
גל שלום. כל החיים אתה מסתובב עם פלאטפוס ועד היום זה לא הפריע לך. אם תשים עכשיו מדרסים, רוב הסיכויים שזה כן יפריע לך... אני מציע לך להמשיך לחיות כרגיל כמו שאתה ורק אם יהיו בעיות, כאבים וכ"ו אז לטפל. בברכה - דר' טיטיון.
שלום גל, כמו שד"ר טיטיון, מנהל הפורום, ציין - אם לא כואב לך בזמן פעילויותיך הרבות, אין צורך להשתמש בעזרים חיצוניים. על מנת להגן על הרגליים שלך בזמן השירות הקרבי חשוב להשתמש במדרסים איכותיים. זה חשוב מאד רק בשל המאמצים הקשים שתעבור שם. בברכה, יעקב חיים וינברג - מומחה לפתרון בעיות רגליים www.footsupport.co.il