כאבים בשוקיים לאחר טיפול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

30/08/2016 | 11:01 | מאת: יוסי

שלום, לפני כחצי שנה, בתקופה שרצתי קצת (חובבני), סבלתי מכאבים בשוקיים, בד"כ בין הריצות ולא בריצות עצמן. אורתופד אבחן שין ספלינט ונתן לי מדרסים והפניה לפיזיותרפיה. לאחר כחצי שנה ללא ריצה, 12 טיפולי פיזיותרפיה עם שיפור בחוזק השרירים, החזרה לפעילות (הליכה עם כחצי קילומטר ריצה) גורמת שוב לכאבים, ואפילו תוך כדי המטרים הראשונים של הריצה. האם זה עדיין נראה כמו שין ספלינט ? האם לחזור לאורתופד, או רופא ספורט, או התמחות מיוחדת ? אשמח לכל עזרה תודה יוסי

שלום רב יש לבדוק האם מדובר בתסמונת מדור כרונית. פנה לאורטופד ספורט. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול