כאב בעקב - חשד ל plantar pasciitis

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

15/08/2016 | 15:14 | מאת: סיגל

מהי בדיקת ההדמייה אשר מדגימה בצורה הטובה ביותר אם קיימת דלקת בעקב עקב חשד ל- plantar pascitiis (דורבן בעקב , בלשון העם ..). הבנתי שצילום רנטגן לא מדגים את הדלקת והבעיה . כאבים מתמשכים כבר חודש , ללא הטבה בטיפול עם ארקוקסיה 120 . האם נכון כי הדמיה באמצעות MRI היא המדוייקת והברורה ביותר ? תודה .

שלום רב על מנת לאבחן דלקת בפציה הפלנטרית, בד"כ מספיקה בדיקת רופא אורטופד. במידה ומעוניינים לבצע בדיקת הדמיה, ניתן לבצע אולטראסאונד או MRI. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול