האם מחלת פרטס דורשת מדרסים?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

05/08/2016 | 21:40 | מאת: שחר

הכינו לי מדרסים מיוחדים באבידור שעולים 2100 שח מהחומר הכי טוב לטענתם, מדרס רגל שמאל (הרגל עם בעיית הפרטס) גבוה בסנטימטר מרגל ימין, הלכתי לעשות מדרסים בהמלצתו של אורטופד לאחר כאבים ברגל לאחר מאמץ ושימוש בקרוס. הנני בן 26 וסובל מעט מכאבים ומעומס יתר על רגל ימין מכיוון שהיא גבוהה יותר ומכיוון שאני עומד עליה יותר. האם שימוש במדרסים יתקן את סטיית כף הרגל, יפחית עומס, ויפחית כאב או שהכל אשליה? יש לציין כי המדרסים עושים מעט כאבים בקשתות כפול הרגליים בעת עמידה, אומנם היום זה יום השימוש הראשון במדרסים אך האם הזמן יעשה את שלו? האם בכלל לא כדאי להשתמש במדרסים? האם רק בזמן הליכה? אשמח לתשובה מקצועית ממומחה בבקשה. תודה!

שלום רב מדרסים יכולים לעזור בנושאים רבים, לרבות אי שוויון אורך רגליים, כאבים בכפות רגליים וכולי. במידה ומעוניין יש לפנות עם המדרסים לבדיקת התאמתם. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

13/11/2016 | 16:51 | מאת: טלי

הי שחר, יש קבוצת פייסבוק "פרטס ישראל". הצטרף אלינו

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול