ניתוח להחלפת מפרק קרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

16/03/2016 | 19:41 | מאת: יוסי כהו

לפני שנתיים וחצי עברתי ניתוח להחלפת מפרק קרסול רגל ימין מאז יש לי כאבים עצומים כדורים נגד כאבים לריקה טריגן וקנאביס רפואי.הכאבים נרגעים מעט ושוב חוזרים מאז הניתוח חיי השתבשו איני מתפקד נעזר בקביים ביום יום לא יכול להתהלך מעל מספר דקות מועטות.אודה לכם על תשובתכם והתייחסותכם.וכן יש כאבים ברגל שמאל עם אותם תסימינים של רגל ימין.

שלום רב אם הכאבים ממקור עצבי ולא מכני, אזי הטיפול בעיקרו הינו תרופתי, כמו שאתה מקבל. אם יש כאבים מכניים, יש לשקול המרה של המפרק המלאכותי לקיבוע פורמלי של הקרסול. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול