נקע או סדק בקרסול שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

05/05/2015 | 00:07 | מאת: דן

שלום דר לפני כשבועיים וחצי קיבלתי מכה חזקה מאוד ברגל לכן אחרי כמה ימיים הלכתי לאורטפד והוא איבחן לי שיש לי לנקע קל דרגה הכי פשוטה לכן הוא אמר שהכאבים והנפיחות תרד אחרי כמה ימים היום שבועיים אחרי שהלכתי הנפיחות ירדה במעט ועדין יש את הכאבים בקרסול השאלה שלי היא האם האורטופד טעה וזה לא נקע זה שבר או קריעת גידים כי הכאבים לא עוברים ואני מתחיל לדאוג

שלום רב נקע הינו מתיחה או קרע חלקי של רצועות המפרק. לעיתים הכאבים נמשכים עד חודש ויותר. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול