יתר גמישות ונקעים חוזרים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

24/04/2015 | 14:12 | מאת: אילנית

לפני כשלוש שבועות סובבתי כנראה את רגל ימין , הרגל הייתה נפוחה זמן מה, שבועיים לאחר מכן(לפני שבוע) נקעתי את רגל שמאל ואושר ע"י רופא כי זהו אכן נקע . כבר כמה שנים יש לי נקעים חוזרים (בערך פעם בשנתיים ברגל שמאל מגיל צעיר). יש לי קשת גבוהה בכף הרגל ואני אכן הולכת עם מדרסים כנדרש. כמו כן אני עוסקת בפעילות גופנית בחדר כושר ואני לא מעוניינת להפסיק. היום הלכתי לעשות אולטרסאונד ,ונאמר לי כי ברגל שמאל הרצועות בקרסול חלשות ויכול להיות קרע עתידי בגידים . כמו כן נאמר לי לקבוע טור לאורתפד (אשר אכן עשיתי) והוא יוכל להביא לי מכשיר שייצב לי את הרגל ,ימנע נקעים חוזרים ושאני אוכל ללכת איתו יום יום גם לחדר כושר. הייתי רוצה לדעת את חוות דעתכם המקצועית בנוגע לדבר, אני לא מעוניינת בניתוח מאחר ואני רק בת 18, אשמח אם תסבירו לי על המכשיר(איך הוא נקרא) ועל אפשרויות נוספות שיימנעו נקעים חוזרים וייעזרו לי להתמודד עם גמישות היתר.

שלום רב מדובר בתומך קרסול שנקרא AIRSPORT או AIRCAST. יש לבצע גם פיזיותרפיה מסודרת על מנת לחזק את השרירים סביב הקרסול. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול