שבר בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

01/04/2015 | 01:47 | מאת: שיר

שלום לכולם, שמי שיר בת 19 ואני חיילת, לפני כחודשיים שברתי את הפטישון החיצוני weber b בבסיס בזמן קורס , הייתי כ-6 שבועות עם גבס ללא דריכה ב10.3 הורדתי את הגבס, וב16.3 התחלתי פיזיותרפיה וכיום אני מסוגלת לנוע ללא עזרת קביים אך אני הולכת בצליעה ובעזרת סד לקרסול.. יש לי מספר שאלות: 1.אני אמורה להיכנס לקורס ב25.5 ולכן רציתי לדעת אם יש אפשרות לדעת מה הצפי לחזור לפעילות מלאה? 2.אם שברתי (פעם ראשונה) את הקרסול יש סיכוי שהשבר יחזור ? או במקום השבר יהיו כאבים או "תופעות לוואי" בהמשך השנים? 3.לאחר השיקום אוכל לחזור לעשות ספורט באופן מלא ללא הגבלות? 4.לאחר זמן עמידה ממושך יש לי כאבים קלים בקרסול , רציתי לדעת איך אפשר למנוע או להרגיע את האזור? 5.הרגל עדיין נפוחה , ניתן לעשות משהו בעניין? תודה מראש לעונים !!!

שלום רב במידה והחיבור מלא ותקין ואין פגיעה אחרת, צפויה החלמה מלאה. הנפיחות והבצקת תשאר למשך מספר חודשים. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול