טיפול לייזר לדורבן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

19/01/2015 | 12:10 | מאת: שי

שלום רב, יש לי דורבן בעקב רגל שמאל. ניסיתי רפלקסולוגיה, מדרסי סיליקון אך ללא הועיל וקיבלתי זריקה בעקב.עברה חצי שנה והדורבן חזר. האם כדאי לקחת זריקה נוספת או שללכת לטיפול בלייזר? שי

שלום רב איני מכיר טיפול בלייזר לדורבן. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג

19/01/2015 | 19:55 | מאת: אייל

האמת שסבלתי מדורבן ועקבי סיליקון שנתן לי רופא של קופ"ח לא עזר לי בסוף עשיתי מדרסים טובים ומושקעים(במעבדה ניידת של ניר - נ.ש.ר. אורתופדיה) והוא המליץ לי גם פיזיוטרפיה נכונה וזה עזר

20/01/2015 | 13:53 | מאת: שי

האם טיפול בגלי הלם פותר את בעיית הדורבן?

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול