הורדת aircast בהמלצה של פיזיותרפיסט

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

29/10/2013 | 16:23 | מאת: עמליה

שלום רב, ב-11.8.13 עברתי ניתוח שבר בקרסול וכרגע אני מבצעת את התרגילים של פיזיותרפיה בבית. ב-7.11.13 יש לי ביקור בבית חולים,שם יעשו לי צילום וכו'. פיזיותרפיסט ממליץ לי כבר עכשיו לפני הביקור בבית חולים להוריד את הaircast לגמרי. האם ההמלצה הזאת מוצדקת? אני מרגישה לא מוגנת ולא בטוחה כשאני מנסה ללכת בלי הסעד. האם אני יכולה ללכת כבר לבריכה? אני חוששת מהקטע בו אני אצטרך ללכת מהכיסא ולהיכנס לבריכה. הרי אהיה ללא הסעד. מותר לי? בבית אני הולכת ללא קב ובחוץ עם קב אחד בשביל הביטחון, יורדת במדרגות בלי קב, רגל אחרי רגל,רק מחזיקה במעקה, ויורדת עם קב. אודה על התשובה.

שלום רב איני יכול להמליץ לך על הורדת הסד כיוון שאיני הרופא המנתח ואיני מכיר את סוג השבר ואת סוג הניתוח. ממליץ להמתין בסבלנות לביקורת. רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול