דרופ פוט

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

01/02/2013 | 16:33 | מאת: ענת

לבני בן ה-24 התגלה דרופ פוט ברגל ימין. המליצו לו על פיזיוטרפיה. האם הפיזיוטרפיה מונעת המשך הדרדרות? או בכל מקרה גם עם זה יש דירדור במצב?00000000 האם יש ניתוח שיכול לתקן, או לקבע את הגיד? בדרך כללל לפי מה שאתם יודעים איך מתקדמת המחלה, לאורך שנים רבות או לא? האם יש רופא מומחה בתחום שאפשר ללכת אליו על מנת לעצור, לעכב??0504602831 אמא מודאגת.

שלום רב DROP FOOT כלומר כף רגל שמוטה אינה מחלה, אלא סימפטום שיכול להופיע כתוצאה מסיבות מרובות, החל מבעיה נוירולוגית, דרך פריצת דיסק בעמוד שדרה מותני, ועד בעייה מקומית בשריר או בגיד. על מנת להחליט האם ניתן לעזור או לטפל יש לדעת מהי האבחנה שגרמה לשמיטת כף הרגל. את מוזמנת לפנות לבדיקה על מנת להתייעץ. בברכה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול