החמרת בוניון בפעילות ספורטיבית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

25/06/2012 | 22:04 | מאת: אדמה

שלום, לראשונה אני חווה כאבים בבוניון, כנראה עקב שימוש בנעלי טיפוס (בולדרינג) צמודות שאני נועלת פעמיים בשבוע כארבעים דקות בכל פעם. אני משתמשת באביזרים המסחריים על מנת להקל, אך תוהה אם עלי להפסיק השימוש בנעליים או לא. האם המצב עלול להחמיר על אף השימוש הארעי בסד, והיומיומי בטבעת הסרת לחץ? הנעליים חיוניות לטיפוס. מלבדן אני נועלת רק נעליים מרווחות ונוחות ביום יום. אשמח לקבל עצה מלומדת.

שלום רב במידה והנעליים לוחצות או גורמות כאבים, יש להמנע ככל שאפשר מנעילתן. מצד שני פעמיים בשבוע 40 דקות על מנת לעשות ספורט אהוב זה גם חשוב. לסיכום, ממליץ למצוא את קו האיזון בין הכאבים וצורך בספורט. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול