טיפול בגלי הלם

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

21/11/2011 | 21:21 | מאת: חני

שלום, כתוצאה מניתוחים שעברתי בכף רגל התפתחה לי תסמונת CRPS , כתוצאה מזה אינני יכולה לנעול שום נעל סגורה. רציתי לדעת האם טיפול בגלי הלם יכול לפתור לי את הבעיה של התסמונת ?

23/11/2011 | 09:11 | מאת: שטיין נתי

לא מכיר מחקר שתומך בטיפול בגלי הלם לrsd הטיפול הנהוג הוא טיפול משולב. בעולם הפיזיותרפיה נהוג להפעיל פעילות מתונה, ולהחזיר את התנועה לפטרן תקין.

24/11/2011 | 13:47 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

CRPS לא ניתן לטיפול בגלי הלם. יש לשמור על טווח תנועות המפרקים בפיזיוטרפיה וכדאי לפנות לנסיון טיפולי במרפאת כאב. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול